2013-11-30 15:31:00• hírek • (x)

Mark cipők: megérkezett a tavaszi kollekció

A Mark Manufaktur boltjába már megérkeztek a tavaszi kollekció első darabjai.

A Mark Manufaktur 2001 óta működik Szatmárnémetiben, ahol kizárólag természetes bőrből készült női-, férfi- és gyerekcipőket gyártanak. Körülbelül 100-200 különböző lábbelit készítenek naponta, amelyek egy részét a cég mellett található bemutatóboltban meg is lehet vásárolni. Használja ki, hogy Szatmárnémetiben gyártja cipőit a Mark, és vásároljon kedvező áron a minőségi lábbelikből, tudva, hogy ezeket az ország nagy cipőboltjaiban akár dupla-áron lehet megvenni!

Bár az időjárás még nem ezt mutatja, de rohamléptekben érkezik a tavasz, így lassan a téli cipők, csizmák a szekrénybe kerülnek. Itt az ideje egy, vagy akár több tavaszi cipő beszerzésének, ugyanis a Marknál már megérkeztek a tavaszi kollekció első darabjai, amelyek a nemzetközi divat-trendeket követik.

A szatmáriak egyre jobban érdeklődnek az új cipők iránt, a fekete bőrcipők helyét egyre inkább átveszik a világos, színes, vidám tavaszi cipők - mondják a Marknál dolgozók. És valóban: a kínálatban szemet gyönyörködtető világosbarna, fordított bőr cipők is megtalálhatók, ahogyan a klasszikus fekete, elegáns lábbelik is.

Cipők széles választékával várja a vásárlókat a Mark

Látogasson el a Closca sugárút 77/A szám alatt (a Német Líceummal szemben) található Mark Cipőboltba - a kínálatban biztos nem fog csalódni. A Mark Manufaktur SRL termékeit a www.markmanufaktur.ro weboldalon is megtekintheti.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: